2. Indicacions detallades de com arribar

  1. Autopista A-7 en direcció França, sortim a Girona Nord i continuem sempre en direcció Olot; un cop passats els desviaments a Besalú, la carretera es converteix en autovia. Sortim de l’autovia a la sortida indicada Argelaguer/ Tortellà.
  2. Travessem el poble d’Argelaguer i girem en direcció a Tortellà. Després del semàfor que hi ha a l’entrada de Tortellà, agafem a mà dreta la carretera en direcció a Sales de Llierca.
  3. Un km més endavant, hi ha una corba on veureu les bústies de correu del poble de Sales. Heu de continuar per la mateixa carretera per la que veniu, que gira a l’esquerra. Seguiu sempre per aquesta carretera! En cas de dubte, preneu sempre la bifurcació de l’esquerra, només quan estigui asfaltada (si la bifurcació de l’esquerra NO està asfaltada, seguirem per la carretera seguint l’asfalt).
  4. A uns 2 Km de les bústies, la carretera deixa d’estar asfaltada i es divideix en dos. Seguirem la pista forestal de l’esquerra, que comença a pujar. Sabeu que aneu bé si hi ha un senyal que obliga a no passar de 20 km/h (!).
  5. A partir d’aquí podeu seguir els cartells a «ORRI», la casa anterior a Puli.
  6. La pista puja poc a poc, està en excel·lents condicions, i té dos trams asfaltats. Quan s’acaba el segon tram asfaltat, veureu a mà dreta una masia en obres (Monteia). Ja heu recorregut uns 7 Km de pista i encara en queden uns quants més. Seguiu endavant sense deixar mai la pista. A uns 3 Km. de Monteia, ja en terrenys de la finca “Orri” (passareu una senyal verda que ho indica), la pista torna a bifurcar-se.
  7. Anirem a l’esquerra, pujant, en direcció Sadernes-Bassegoda, pel tram de formigó. Més tard la carretera planeja i després torna a pujar, en un segon tram de formigó.
  8. A 1 km del segon tram de formigó, arribarem a un creuament de camins, fàcilment identificable perquè hi ha diverses senyals i un hidrant vermell per als bombers. Hem de continuar recte i baixant.
  9. La baixada acaba en una altra cruïlla de camins, en què seguirem a l’esquerra, iniciant la pujada a la casa de Puli.
  10. La darrera casa es Borisa (Can Met).