2. Indicacions detallades de com arribar

 1. Autopista A-7 en direcció França, sortim a Girona Nord i continuem sempre en direcció Olot; un cop passats els desviaments a Besalú, la carretera es converteix en autovia. Sortim de l’autovia a la sortida indicada Argelaguer/ Tortellà.
 2. Travessem el poble d’Argelaguer i girem en direcció a Tortellà. Després del semàfor que hi ha a l’entrada de Tortellà, agafem a mà dreta la carretera en direcció a Sales de Llierca.
 3. Un km més endavant, hi ha una corba on veureu les bústies de correu del poble de Sales. Heu de continuar per la mateixa carretera per la que veniu, que gira a l’esquerra. Seguiu sempre per aquesta carretera! En cas de dubte, preneu sempre la bifurcació de l’esquerra, només quan estigui asfaltada (si la bifurcació de l’esquerra NO està asfaltada, seguirem per la carretera seguint l’asfalt).
 4. A uns 2 Km de les bústies, la carretera deixa d’estar asfaltada i es divideix en dos. Seguirem la pista forestal de l’esquerra, que comença a pujar. Sabeu que aneu bé si hi ha un senyal que obliga a no passar de 20 km/h (!).
 5. A partir d’aquí podeu seguir els cartells a «ORRI», la casa anterior a Puli.
 6. La pista puja poc a poc, està en excel·lents condicions, i té dos trams asfaltats. Quan s’acaba el segon tram asfaltat, veureu a mà dreta una masia en obres (Monteia). Ja heu recorregut uns 7 Km de pista i encara en queden uns quants més. Seguiu endavant sense deixar mai la pista. A uns 3 Km. de Monteia, ja en terrenys de la finca “Orri” (passareu una senyal verda que ho indica), la pista torna a bifurcar-se.
 7. Anirem a l’esquerra, pujant, en direcció Sadernes-Bassegoda, pel tram de formigó. Més tard la carretera planeja i després torna a pujar, en un segon tram de formigó.
 8. A 1 km del segon tram de formigó, arribarem a un creuament de camins, fàcilment identificable perquè hi ha diverses senyals i un hidrant vermell per als bombers. Hem de continuar recte i baixant.
 9. La baixada acaba en una altra cruïlla de camins, en què seguirem a l’esquerra, iniciant la pujada a la casa de Puli.
 10. La darrera casa es Borisa (Can Met).

1. Informació pràctica sobre el transport

Bori Sa (Alta Garrotxa, Girona) es troba a 160 km de Barcelona (2,5 h. en cotxe) i a 22 km del poble més proper, Tortellà (45 min. en cotxe).

 • Si no disposes de mitjà de transport propi, consulta el tema transport amb el Centre Zen ABANS de comprar cap bitllet d’avió, etc.
 • Si us plau, a l’hora d’organitzar el vostre viatge tingueu en compte que es triga varies horen en arribar a Borisa i els horaris de bus són limitats.
 • No podem garantir l’últim tram de transport (Argelaguer-Borisa) si arribeu massa tard el primer dia o marxeu massa aviat l’últim dia.
 • El retir acaba l’últim dia sobre les 16h amb el menjar informal, si no disposes de mitjà de transport propi, tingues-ho en compte a l’hora de planejar la teva tornada a Barcelona… (Per exemple, cal reservar un vol a última hora de la nit o fins i tot l’endemà).
 • Cotxe: només es pot arribar a Bori Sa en cotxe. Vinguis d’on vinguis, ves fins a Tortellà i segueix les instruccions des d’allà.
 • Autobús: (www.teisa-bus.com)
  • Trajecte Barcelona-Argelaguer.
   • La parada està a Gran Via 658, Barcelona
   • Preu del bitllet bus: 15€
 • Recollida a la parada de bus: No hi ha transport públic des de la parada de bus al Centre Zen, si no hi hagués cotxes disponibles es pot organitzar una recollida (tarifa: 20€, a compartir entre els ocupants del vehicle). La recollida només es realitza el dia que comença o acaba el retir. Si us plau, coordinar la recollida ABANS de comprar qualsevol bitllet d’avió, etc.

IMPORTANT: l’últim dia del retir no és possible estar a barcelona abans de les 19h-20h, si us plau, tingues-ho en compte a l’hora de reserva vols, etc.