Què passa si arribo abans o marxo després del cap de setmana?

Si arribes abans o marxes després del cap de setmana i vols aprofitar el viatge per passar uns dies a Barcelona, pots allotjar-te al nostre centre zen de Barcelona (places limitades). També hi ha la possibilitat de quedar-se uns dies a Bori Sa després del SW.

Si t’interessa, siusplau, posa’t en contacte amb nosaltres per gestionar l’estada.

Si necessites informació turística, també te’n podem proporcionar!

Quina mena de roba haig de dur? Què haig de portar?

(Bori Sa està molt aïllat a la muntanya. És important que portis tot el que surt a la llista i el que puguis necessitar, ja que no hi ha botigues ni lloc on aconseguir res.)

 

— Sac de dormir o llençols.

— Llanterna (piles).

— Tovallola, estris de neteja personal (gel, xampú, etc. Tots els abocaments del centre zen van directament a la natura, així que és recomanable portar productes ecològics).

— Sabatilles d’interior i calçat de muntanya.

— Roba còmoda per meditar (discreta i de colors neutres).

— Roba adequada a l’estació de l’any (a la muntanya el temps pot variar molt d’un dia a un altre).

— Si tens preceptes, siusplau, porta el teu vestit formal curt/llarg i el kasa.

— A la sala Dharma es fan servir sempre mitjons.

— Funcionem amb plaques solars, així que no és permès l’ús d’assecador de cabell, planxes, etc. Preguem utilitzar l’electricitat conscientment.

Puc dormir en una tenda de campanya?

A Bori Sa hi ha espai il·limitat per plantar una tenda de campanya. Si tens ganes de dormir al bell mig les muntanyes de l’Alta Garrotxa, tens dues opcions: pots dur la teva tenda; si no en tens, nosaltres te’n podem proporcionar (les tendes són limitades).

Vinc amb cotxe i tinc places lliures, amb qui em puc posar en contacte per oferir-les?

Si vols ajudar-nos a fer arribar la gent a Bori Sa, estarem encantadíssims! Siusplau, posa’t en contacte al correu electrònic següent: boricentrozen@hotmail.com

Si no puc llogar un cotxe per venir, puc trobar un transport alternatiu?

Si no pots llogar un cotxe des de l’aeroport, si ens avises amb temps segur que trobarem una solució perquè puguis arribar. Contacta amb nosaltres al correu: boricentrozen@hotmail.com

Vull venir al SW però no puc pagar l’inscripció sencera. Que puc fer?

Si no et pots permetre de pagar la inscripció, recorda que, si participes al retir de l’última setmana d’agost, el SW et surt de franc!

En el cas que no poguessis venir al retir i només volguessis participar al SW, hi ha l’opció d’una tarifa reduïda, que et permet de pagar menys (45€) a canvi d’ajudar-nos en l’organització de la trobada.

En qualsevol cas, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al correu següent: boricentrozen@hotmail.com