Cor de la saviesa

Estudiant: He estat lluitant molt recentment, i agrairia que em donés direcció. He estat lluitant amb el tipus de vida que visc. Cada dia vaig a treballar per a una gran corporació, i tots els dies escolto una i altra vegada com necessitem guanyar més diners i impulsar a les persones a comprar més i fer el millor per a l’empresa. És especialment sensible perquè se sent profundament … desequilibrat … tanta necessitat de pressionar les persones independentment del que és correcte per a elles.

I no és només amb la meva companyia. Sé que això és cert a tot arreu. Sóc part d’una relació amb aquesta societat on recolzem que no som prou, on necessitem consumir i ser diferents i guanyar més diners.

No sé com haurien o no haurien de ser les coses, però tot això em sembla profundament desequilibrat. Se sent molt difícil viure clara i autènticament d’una manera que no sigui compatible amb aquest cicle.

Sé que a la naturalesa original cal teclejar el teclat i la resplendor de la pantalla de l’ordinador. Però tornant a això a la resta de la meva vida, encara hi ha una profunda sensació de “aquest camí no està equilibrada”.

No se que fer. Mai vaig saber què fer. Només vull plorar per com sento que ens hem atrapat en un cicle de deliris i sofriment.

Mestre zen Jok Um: El teu nom budista és natura brillant. Aquest és el millor lloc per començar. Prestes els teus talents profunds a una organització que comercialitza l’educació en la recerca de guanys. Ser-hi augmenta la teva sensibilitat sobre com això es desenvolupa, les seves arrels i els seus efectes. La teva incomoditat és el cor de el cor de la saviesa. Inclina’t davant els teus mestres. Comences un nou camí veient profundament el camí actual.